Twents Wijngaard Diner

Restaurant Bij Boenders

Waar gastvrijheid meer is dan alleen een warm welkom

Restaurant Bij Boenders is het restaurant van ’t Wapen van Beckum. Menigeen noemt het Wapen van Beckum ook wel ‘Boenders in Beckum’, dus de naam voor het restaurant is een logisch gevolg. Het restaurant heeft een eigen plekje binnen het Wapen en is een gezellig, ongedwongen restaurant dat goed past bij het familiebedrijf.

Restaurant Bij Boenders

Een sfeervol, intiem restaurant.
Restaurant Bij Boenders waar gastvrijheid meer is dan alleen een warm welkom en waar eenieder zich thuis zal voelen en culinair kan genieten. Het interieur is strak maar met een tintje authenticiteit. Zo nodigt de royale bar uit om voorafgaande het diner een aperitief te nuttigen, terwijl erbij de wakkerende open haard wordt gesmacht naar heerlijk digestief.

Vele nieuwe gerechten stelen de show maar we hebben ook van oudsher de chateau briand opnieuw op de kaart gezet en de zeetong wordt weer aan tafel gefileerd! Ook voor de lunch of een verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement bent u bij ons van harte welkom.

Of wilt u na het werk even naborrelen met een smakelijk bittergarnituur….. ook dat kan. Bij terrasweer is het tevens goed vertoeven op ons terras. Een plekje in de zon of liever in de schaduw, aan het water of tussen de andere gasten.

Mocht u liever apart zitten dan kunt u ook plaatst nemen in onze private dining ruimte welke eveneens gebruikt kan worden voor vergaderingen.

Het Wapen van Beckum
Daar waar het Wapen van Beckum mee bekend is geworden, gaan we vooral mee door:
Feesten en Partijen!

Uw bedrijfsfeest, receptie, personeelsfeest etc. verzorgen wij graag. Culinair kunnen wij hierbij natuurlijk veel voor u betekenen, en indien u wenst, denken wij ook graag mee over de verdere invulling van uw party. Hierbij praten we dan over muziek, show, entertainment en activiteiten. Persoonlijke aandacht en zorg voor de gasten staan bij ons hoog in ‘t vaandel.